14 yıl sonra yine Dereağzı nöbeti!

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'de ilk idmanına çıktığı yer olan Dereağzı Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Semih Şentürk'e Samandıra’daki A takımın programı uygulanıyor.
F.Bahçe'ye ilk kez 1999 Eylül ayında ayak basan Semih Şentürk, 14 yıl aradan sonra tekrar Dereağzı’nda çalışmalara başladı! Genç takımlarda başladığı kariyerini PAF takıma yükselerek sürdüren Semih, A takıma çıkarak bir ilk başarmış ve uzun süre F.Bahçe’de forma giymişti.

Son olarak Aykut Kocaman’ın istifa etmeden önce hazırladığı raporda “Sezer Öztürk ile Semih Şentürk’ü kadroda görmek istemiyorum” demesiyle nöbetçi golcü için de sarı-lacivertli renklere veda etme zamanı gelmişti. Başkan Aziz Yıldırım’ın, Semih için “Takımdan ayrılırken kulübe para kazandırsın” sözüyle 2 milyon Euro olarak belirlediği bonservis ücreti Semih ile yönetim arasındaki görüşmeleri tıkanma noktasına getirdi.

Kabaş'la çalıştı

Önceki gün (4 Temmuz) yapılan görüşmede bonservis ücretinin kendisine verilmesini talep eden Semih’in bu isteği yanıt bulmayınca dün oyuncu için dramatik bir geri dönüş yolculuğu başladı. 14 yıl önce Dereağzı’nda ilk çalışmasını yapan Semih, U16 takımının teknik direktörü Engin Kabaş eşliğinde yeni sezon için ilk idmanını yaptı. Kendisine A takımının idman programı uygulanan golcü futbolcu takımıyla aynı saatte ama Dereağzı’nda yeni çalışmalarını sürdürecek.

21 Temmuz’a kadar F.Bahçe Dereağzı’nda olacak olan oyuncu kulüp bulduğu taktirde yönetimle tekrar masaya oturacak.

"Çimciler çömezdi!"

İlk gün, Engin Kabaş eşliğinde hafif bir idman yapan Semih, neşeli haliyle dikkat çekerken idman bitiminde sahanın çimiyle uğraşan görevlilerin isteğini kırmayarak hatıra fotoğrafı çekildi. Ben ilk Dereağzı’na geldiğimde çim görevlileri bile çömezdi diyen golcü, “Aradan 14 yıl geçtikten sonra aynı çim görevlileriyle idman yaptım. Tek isteğim uzun yıllar formasını terlettiğim, beni Semih yapan kulübümün anlayış göstermesi ve 2 milyon Euro olan bonservisimin biraz daha düşürülmesi” diye konuştu.

Bir zamanlar kraldı!

Şentürk, F.Bahçe formasını 249 kez sırtına geçirirken 79 kez ağları havalandırmayı başardı. Özellikle oynadığı karşılaşmaların 2. yarılarında kaydettiği sayılarla ‘Nöbetçi Golcü’ ünvanını kazanan 30 yaşındaki oyuncu, 53 kez de asist yaparak F.Bahçe taraftarının gönlünü fethetmişti. 1999 yılında A takım forması giymeye başlayan Semih, 2007-08 sezonunda ise Süper Lig’de gol kralı olmuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri