13 yıldır sen armut mu topluyordun?

Apollo45

Kayıtlı Üye
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde siyaseti sadece insan için yaptıklarını, iktidara gelmeleri halinde ülkeye huzuru getireceklerini vaat etti.

Kılıçdaroğlu, emeklilere 2 maaş ikramiye vereceğini yinelerken, "Düne kadar 'kaynak yok' diyorlardı. Şimdi Allah'a şükür onlar da söylemeye başladı. 13 yıldır sen armut mu topluyordun? Asgri ücreti net 1500 lira yapacağız. 7 Haziran öncesi 'Olmaz, olmaz' diyorlardı şimdi utangaç şekilde 'Biz de 1300 yapacağız' diyorlardı. Hani kaynak, para yoktu?" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışması için geldiği Kahramanmaraş'ta ilk olarak Elbistan İlçesi'ne gitti. Malatya Caddesi'nde partisinin düzenlediği mitinge katılan Kılıçdaroğlu, seçim otobüsü üzerinden toplananlara seslendi. İnsanların siyasi kavgadan bıktığını ifade eden Kılıçdaroğlu, ayrımcılık yapmadan 78 milyonu kucaklayacağını belirtti. Birilerinin etnik kimlik siyaseti, birilerinin ise din üzerine siyaset yaptığını öne sürerek eleştiren Kılıçdaroğlu, şöyle dedi:

"Benim dinim, inancım, ahlakım, bana öğretilen; ibadet Allah için yapılır. Siyaset için ibadet yapılmaz. Yoktur böyle bir şey. Etnik kimlik üzerinden siyaset yapılmaz. Hepimiz anne- babamız, soyumuz- sopumuzla gurur duyarız. Dünyanın hiçbir yerinde etnik kimlik üzerinden siyaset yoktur. Siyasetin onuru işsize iş bulmaktır, çocuğa iyi eğitim sağlamaktır, dış politikada adam gibi devleti savunmak, çıkarlarını korumaktır. Çiftçi kazanamıyorsa kazanabileceği ortam yaratmaktır. Bunları bıraktık din, iman, etnik kimlikle uğraşıyoruz. Yazık günah bu memlekete. Bizi ayrıştırıyor, bölüyorlar. Hangi gerekçeyle ayrışıyoruz? Niye kavga edyioruz kendi aramızda. Gerginliklerden, siyasi kavgalardan bıktık, ben huzur ve barışı getirmek istiyorum. Görüşü, düşüncesi ne olursa olsun herkese hizmet etmek istiyorum."

---> 13 yıldır sen armut mu topluyordun?

Bunlarda iyi ha bulundugu kabin seklini aliyorlar.İktidara gelirse ülkeye huzur getirecekmis .)Gecmiste getirdikleri huzuru halk unuttu sanki .)Su Hdp'lilere sahip ciktiklari kadar vatandasada sahip ciksalardi bugün kapi ardindan imrenerek bakmazlardi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri