![]() |
![]() |
Adın ?
Yaşın ?
Nerelisin ?
Ne İş Yaparsın ?
Nerelerde Gezersin ?
Nerede Yaşıyorsun ?
Forumu Neden Seviyorsun ?
Kitap Okur Musun ?
Ne Tarz Müzik Dinlersin ?
En Son Vizyondaki Hangi Filime Gittin ? Gittiysen Beğendin mi ? Film Hakkında Kısa Bir Tanıtım ve Eleştiri Yapar Mısın ?
Hangi Takımlısın .. Sence Tuttuğun takım Bir Tutku Mudur ?
Sence Neden O Takım ?
Nickini Çok Düşündün mü ?
Kolay Gelsin Daha Sonra Tekrar Döneceğim
Kolay Gelsin :R
nikin critik olduguna gore...
1. kritik kararlar alir misin hic?
2. critic ne yapmaktan hoslanir, ne yapmaktan hoslanmaz?
3. bir hedefin var mi? varsa nedir?
4. hedefine ulasmak icin neler goze alirsin?
5. hirslimisin dir? kafana koydugunu yapar misin?
6. kendi jenerasyonun hakkinda neler dusunuyorsun? sence bilincli bir genclimisiniz yoksa bilincsiz mi? yani gencligi nasil yorumlarsin, gelecegimiz kimlere emanet?
7. yasitlarina, yada senden kucuklerine, neler tavsiye edersin?
8. basbakan olsaydin turkiyeyi nasil yonetirdin?
9. Sence Turkiye'nin belli basli degismesi gereken hususlar neledir ve sence suan olan en onemli hususlar nelerdir?sinav sorusu gibi oldu
ama ne yapayim, bu tur konularda genclerimiz neler dusunuyor cok merak ediyorum. merak ettigimden soruyorum yani soru olsun diye degil.
10. avurpadaki turkler hakkinda neler dusunuyorsun?
11. yurt disinda yasamak istermiydin? hangi ulkede yasamak isterdin? (gerci bunu sohbet aninda demistin gibime geliyor hollandaydi degil mi?)
12. hangi bolumde okuyorsun? okkumak istedigin bir bolumdemi okuyorsun yoksa ne tuttuysami ?
13. sence egitim sistemi nasil olmali?
simdilik bukadar, simdiden tsk ederim cevaplar icin.
[MENTION=154587]Critic[/MENTION] tsk ederim cevaplar icin. 7.sorumun cevabinin 2. Cumlesini anlamadim. Ulkesi icin ypilacak birseylerimn olmadigini fark etmesi gerektigini farketmelerini demissin ya.. nasil yani?
Rica ederim.Yani ülke adına birşeyler yapmayı hedeflemesinler.Hiç bir yararları olmaz,ülke batmış batacağı kadar =)
Tsk cevaplar icin.
Bu cevabina katilmadim ama![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.