122 saniyede tecavüz olur mu?

ďυЧGυ '

Bayan Üye
Acildeki kadını tuvalete götürdü. Geri geldiklerinde kadın tecavüze uğradığını söyledi. Avukatların itirazı ise süreyeydi...

Antalya’ya tatile gelen ve alkol komasına giren İngilizce öğretmeni G.T.’nin, kaldırıldığı hastanede Hayri Güçcük adlı temizlik elemanı tarafından tecavüze uğradığına ilişkin davanın 3. duruşması dün yapıldı

Antalya 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya tutuklu yargılanan Hayri Güçcük katılırken, tecavüze uğradığını öne süren ve önceki duruşmada hakkında zorla getirilme kararı verilen öğretmen G.T. katılmadı.

2 DAKİKA 2 SANİYEDE TECAVÜZ OLUR MU?

İstanbul Şişli 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde ifade veren ve sanıktan şikâyetçi olduğunu söyleyen G.T.’nin gönderdiği ifade mahkemeye ulaşırken, güvenlik kamerası görüntüleri incelendi.

Sanığın avukatı Fatih Demirtop, görüntülerde müvekkilinin tuvalette sadece 2 dakika 2 saniye kaldığını belirterek, “Bu kadar kısa sürede tecavüz mü olur? Tahliye talep ediyoruz” dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 29 Aralık tarihine erteledi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay şöyle gerçekleşmişti:

İstanbul'daki bir okulda İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan G.T., geçen 11 Ağustos tarihinde Antalya'da tatillerini geçirdikleri otelde bir kadın arkadaşıyla birlikte aşırı derecede alkol aldı.

Alkol komasına giren G.T., saat 03.00'de AÜ Hastanesi'ne getirildi. G.T. kusmak isteyince, hastanede taşeron şirketine bağlı olarak hasta taşıma işinde çalıştırılan Hayri G., tarafından kusabilmesi için tuvalete götürüldü.

Bir süre sonra acil servis odasına dönen G.T, acil servis sorumlu hekimine, Hayri G.'nin tuvalette kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Şikayet üzerine acil servis sorumlu hekimi, durumu hastane polisine bildirdi. Gözaltına alınan Hayri G., tutuklandı ve hastanedeki işine de son verildi.

‘OLAY BAYANIN ZORLAMASIYLA OLDU’

Tecavüz sanığı Hayri G., savcılıktaki ifadesinde G.T.'yi suçladı. Hayri G., ifadesinde şu iddialarda bulundu: “Saat 03.00 sıralarında A.D. ve G.T. adlı iki kadın geldi. Yanlarında refaketçi yoktu. Acil serviste bayan çıplaktı. Üzerinde sadece iç çamaşırı vardı. Üzerine pike örttüm. Saat 03.30 sıralarında G.T. adlı hasta kapıya kadar çıkıp, lavaboya gitmek istediğini söyledi. Kendisine yardımcı olmamı, başının döndüğünü söyledi. Kolundan tutarak onu hastabakıcı odasının arka bölümündeki tek kişilik tuvalete götürdüm. İçeri girdik. Ben dışarı çıkacaktım, bayan ‘Başım dönüyor külodumu indiriver’ dedi. Külodunu indirdim, klozete oturdu. Ben dışarı çıktım. 5 saniye sonra beni geri çağırdı ve ‘İşim bitti, yardım et kalkayım’ dedi. Daha sonra ‘Dur yıkayayım’ dedi ve musluğu açıp yıkadı, peçete ile kurulamamı istedi. Ben de peçete ile bayanın vajinasını kuruladım. Bu sırada elini penisime attı ve pantolonumu aşağı indirdi. ‘Benimle ilişkiye girmeni istiyorum’ deyip, suntaya dayanıp beni üzerine çekti. İçine boşalmadım. Olay bayanın zorlamasıyla ve kendi istediği ile olmuştur.”

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri