120 Bin Büyükbaş Hayvana Aşı

B0LdP1L0t

Banned
İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayvan hastalıklarıyla*mücadele programı kapsamında, 29 Nisan tarihine kadar*saha çalışması yapmayı planladıklarını belirtti.

Kedi ve köpeklere de kuduz aşısı yapılmasının planlandığını ifade eden Çakır,*"Çalışmalarımız sadece büyükbaş hayvanla sınırlı değil. 2 Mayıs'a kadar 4 bin 150*kedi ve köpek, kuduz hastalığına karşı aşılanacak. Bunların yanında*Bruselloz*hastalığına karşı aşılama çalışmalarımız devam ediyor. Kullanacağımız*aşılar,*Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından karşılanacak.*Çiftçilerimizin, aşı konusunda duyarlı davranmalarını bekliyoruz." diye konuştu.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst