12 öğrenci Karşıyaka'nın konuğu olacak..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Karşıyaka Taraftarlar Derneğinin organizasyonu kapsamında Mardin Kızıltepe'deki Karakuyu İlköğretim Okulu'ndan 12 öğrenci hafta sonunda İzmir'e gelecek.

Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı, yaptığı açıklamada, bir süre önce, dernek olarak topladıkları eğitim malzemesini Mardin Kızıltepe'deki Karakuyu İlköğretim Okulu'na gönderdiklerini hatırlattı.

Kırmacı, şimdi de bu okuldan 12 öğrenci ve 3 öğretmenin hafta sonu İzmir'de kendilerine konuk olacağını belirterek, ''Cumartesi günü İzmir'e gelecek öğrenciler, pazar günü oynanacak Karşıyaka-Çaykur Rizespor maçını da izleyecek. Öğrencilerin iki gün sürecek ziyaretlerinde kendilerine Karşıyaka'yı ve İzmir'i tanıtmaya çalışacağız. İzmir İl Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz'ı da ziyaret edeceğiz. Umarım gelen öğrenciler Karşıyaka'yı ve İzmir'i en iyi şekilde tanıyarak buradan ayrılırlar'' dedi.

---> 12 öğrenci Karşıyaka'nın konuğu olacak..

12 Öğrenci Ve 3 Öğretmen Gelecek Mardinden .. Pazar Günü Oynanacak Rize Maçına Götürülecek .. Ondan Sonra Karşıyakamız Ve İzmir Tanıtılacak Misafirlerimize

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri