12 AraLık Cuma...x)

bat-women

Bayan Üye
SevgiLi GünLük

Sabah saat 9 gibi kaLkıp hemen BiLgisayarı açtım..Nihayet inTernet geLmişti!..Bıkmıştım artık internet cafeLere para ödemekten:DBayram harçLığımın yarısını internet cafeLerde yedim yha:(

neyse..
KahvaLtı yaptık,evi toparLadık,yeni posterLer astım derken saat 12"yi buLdu ve nihayet teyzemLer bizde idiLer..dün oLduğu gibi biLet sırasında bekLememek için erkenden biLet aLmaya gittik..Yine sıra vardı,sıra bana geLince adam beni dinLemior kafasına göre biLet verdi!!bi bağırdım çağırdım adam korktu düzeLtti biLeti bn de güLüp "çok mu zordu" dedim sıradakiLer güLmeye başLadı...:D:D:D

biLetLeri aLıp Marketi turLadık,teyzemin sevgiLisiyLe buLuştuk çok sıkıcıydıLar:D:D

Neyse enişte gittikten sonra Atatürk Parkında yemek yemeye gittik..teysem yoL boyunca espiri yaptı..

neyse sonra

eve geLdim tam yemek yicem Büşra çaLdı kapıyı..bu sefer de NT"ye gittik,orada Kübrayı gördük bi ton Laf yedi benden.NT"ye gittikten sonra da internet cafeye gittik:D Umut"u gördüm,maçtaydı arkadaşLarıyLa bizi gördüğü an yere yattı sonra kaLkıp güLdü deLii..

Tekrar eve geLdim 18 Seyansına 2 saat kaLmıştı yemek yedim ve çıktık amcam bıraktı bizi sinemaya,sonra da teyzemin sevgiLisi geLdi:Doturduk izLedik fiLmi fiLm bittikten sonra Burger King"e yemeğe gittik..GeLdiğimde Pc işgaL ediLmişti babam tarafından..!! tam 7 gün oLmuştu kendi pc"mi görmeyeLi:(

ben müzik dinLedim,teyzem gece 3"e kadar sevgiLisiyLe konuştu..

böyLece bi gün daha bitmiş oLdu..

okuduğunuz için tşkLer...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri