»¦ Göкѕєℓ ¦«
Banned
Sözde Saat 10 Da Sınavım Vardı Ark Telefonla 40 Yakın Aramış Taa 2 De Duydum Sonra Kalktım Giyindim 3:30 Da Okula Gittim Sınavın Tekide 4 De Kaçırmayım Die Neyse Sınava Girdik Birisi Hocaya Yardım Edermisiniz Dedi Hoca Benim Kağıda Baktı Valla Bilmiyorum Cevapları Dedi Sonra Ben Hocam Bi İzin Verin Başka Hocaya Sorim Gelim Dedim Hoca Olmaz Filan Dedi Ben Üsteledim Gidim Gidim Die Kime Sorcan Dedi Bulurum Birilerini Dedim Sonra Hoca Ben Seni Tuvalete Gönderiyorum Bak Dedi Soru Kağıdınıda Sakla Kimse Görmesin Dedi Neyse Çıktım Dışarı Öretmenler Odasına Baktım Din Hocası Bahattin Orda Dedim Kapıdan 1 Dk Gelsene Geldi Bana Yardım Etsenize Hocam Sınavım Varda Dedim Sor Söylim Dedi Bende Kağıt Yanımda Siz Gelin Boş Sınıfa Orda Söyleyin Ben yazim Dedim Neyse Girdik O Söyledi Ben Yazdım Ben 2 Ci Sınıfın Derslerini Yapmak İçin Çıktım 1 Ci Sınıfın Soru Kağıdıda Bendeydi 2 Sinide Hocaya Doldurttum Tam Çıkıyordum Hoca Sakla Soru Kağıdını Görmesinler Dedi Tmm Saolun Dedim Koşarak Sınıfa Girdim Baktım Herkes Nereye Yazdın Kafana Mı Derken Soru Kağıtlarını Çıkardım Ordan Bi Kız Versene Versene Bana Soru Kağıdını Diyordu Sie Dedim Ben Doldurdum Cevap Kağıdına Sınıf Arkadaşlarıma Verdim Sonra Hereks Yaptı Yaptı Bitane Kadın Hoca da Napıyorsunuz Siz Yaa Çıldırdınız Mı Die Başımda Barıp Duruyordu Kapa Çeneni 2 Dk Soruları Yazıyoz Dedim Neyse Bitti Herkes Sınavdan Önce Kara Kara Düşünürken Benim Sayemde Mutlu Bi İfadeyle Çıktılar Dışarı Herkes Bana Teşekür Filan Etti Eve Geldim Bizim Kurdumuz Cs Serverinde Cs Oynadık Herkesi Tokatladım Durdum Öyle Öyle Gün Geçti yaff