11 yıldır göremiyor

'hayaL

Bayan Üye
Etimesgut’ta 11 yıl önce annesi tarafından terkedilen zihinsel engelli Mehmet Berat Yıldırım babaannesiyle beraber yaşam mücadelesi veriyor. Mehmet, her gördüğü genç kadını annesi zannedip, sarılmak istiyor.
MEHMET’in anne özlemi çektiğini belirten babaanne Perihan Gökler, “Gördüğü her genç kıza anne diye sarılıyor” diyerek eski gelinine seslendi: “Gel oğluna sahip çık.” Bundan 12 yıl önce oğlunun bir evlilik yaptığını ve bu evlilikten iki engelli çocuk dünyaya geldiğini belirten babaanne Perihan Gökler, “Evlilik sonrası doğan iki çocuktan birini kaybettik ama diğeri hayata tutundu. Bir yaşında çocuğunu terk eden annesinden sonra bu çocuğun bütün bakımını üstlendim ancak gerçek anne sevgisinin yerini hiçbir şey tutamaz biliyorum” dedi.

Gördüğü her genç kadına anne diyerek sarılıyor

Aradan yıllar geçmesine rağmen anne Kader Güler’in çocuğunu görmek için bir kere bile yanlarına gelmediğini belirten babaanne Gökler, “Mehmet dünyaya geldiğinde henüz bir çocuk kaybetmiş acısı taze bir aileydik. Onun engelli doğmuş olması bizi daha da üzdü. Aile olarak bir şekilde hayatımızı devam ettirmeye çalıştık ancak çocuğum ve gelinim ailevi nedenlerden ötürü ayrıldı. Ayrılıktan sonra çocuğunu bana bırakıp ortadan kaybolan gelinim o günden sonra evladını bir kez olsun görmeye gelmedi. Şimdi Mehmet gördüğü her genç kadına ‘Anne’ diyerek sarılıyor. O anı yaşamak bile beni kahrediyor. Mehmet bir iki yıl kadar önce büyük bir ameliyat geçirecekti. Doktorun telefonundan annesini aradık ve gelip çocuğunun yanında olmasını istedik. Fakat gelinim Kader, ‘Onu çok seviyorum, oğluma iyi bakın diyerek’ telefonu kapattı. Doktor da şok oldu bu cevap karşısında.

Yaşadıklarımı ben bilirim

Ben 650 lira maaşımla bu çocuğa bakmaya çalışıyorum. Evin kirası 370 lira. Hiç bir yerden yardım almıyorum. Elimden geleni yapıyorum ama benim de gücüm bir yere kadar. Dışarıdan baktığınız zaman duvarın içi görünmüyor. Bu evde yaşadıklarımı ben bilirim. Evlat bizim evladımız. Bu çocuk ortada kalmayacak ben ölene kadar bakımını üstlendim ama istiyorum ki gerçek anne sevgisini tatsın” sözleriyle eski gelinine seslendi

---> 11 yıldır göremiyor

O anne o yavruyu öyle bırakıp gittiyse. Artık o anneden o çocuga bir fayda gelmez.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri