11. Türkçe Olimpiyatları kapanış finali

Néppox

Kayıtlı Üye
stad_1095.jpg

Bu yıl 11.si düzenlenen Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’nın kapanış töreni Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşti.

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından ‘Evrensel Barışa Doğru’ sloganıyla düzenlenen 11. Türkçe Olimpiyatları’nın görkemli kapanış şöleni, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda başladı. Stadın içinde ve dışında toplam 250 bin seyircinin olduğu açıklandı.

Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki şöleni iki helikopter havadan takip ediyor. Gece süresince sahne olacak dünya çocukları davetlilere unutulmaz bir gece yaşatıyor. Birbirinden renkli görsel şovlara sahne olan Türkçe Olimpiyatları’nın kapanış şöleni dünya çocuklarının sahnede birlikte seslendirecekleri ‘Yeni bir dünya kuruyorlardı’ şarkısıyla son bulacak.

İki helikopter ve 30’a yakın kamera ile takip edilen şöleni 10’a yakın televizyon kanalı canlı veriyor.

---> 11. Türkçe Olimpiyatları kapanış finali

bundan onceki seferlerde sanki yilda degil 3 ayda bir geliyorlardu ve sanki aylarca suruyordu.
bu sene ise sanki 2 sene boyunca gelmediler gibi geldi ve 1 hafta surdu gibi geldi.
hayret neden boyle hissettim anlamadim.

hey kurban oldugum ALLAH'im.
artik hissettikleriminde hesabini vericem galiba...

bana gore dedim (izlemedim cunku) sanki gelip gittiler hemencik gibi geldi.

Allah ına gurban senin:D
hesap degil sekerim konusuyoruz surdaa

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri