11.erguvan Festivalinde Kıraç Rüzgarı

RaPizM^^

Bayan Üye
Çatalca Belediyesi 11. Erguvan Festivali'nin İlk Akşamında Türk Rock Müziğinin Sevilen Sesi Kıraç Sahne Aldı.

Çatalca Ziya Altınoğlu Stadyumu'nu hınca hınç dolduran binlerce kişi konseri büyük ilgiyle izlediler.

Türk Rock Müziğinin güçlü sesi Kıraç, Çatalca Belediyesi 11. Erguvan Festivali'nin ilk akşamında Çatalcalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Binlerce kişi Çatalca Ziya Altınoğlu Stadı'nı doldurdu. Sevilen şarkıcı Kıraç'ın şarkılarına hep beraber eşlik ettiler.

Festivalin ilk akşamında Kıraç'tan önce sahnede halk Oyunları gösterileri vardı. Çatalca Belediyesi Halk Oyunları Ekibi tarafından "Karadeniz Yöresi" Oyunları sergilendi. Sonrasında, Sarıyer Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve yine Çatalca Belediyesi Halk Oyunları Ekibi " İzmir Yöresi " Oyunlarını sergilediler.

Ardından Ümraniye Turizm ve Folklor Ekibi'nden 3 solist Bağlama çalarak türküler söylediler ve "Kütahya Yöresi" Oyunlarını sergilediler.

Halk Oyunları gösterilerinin ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara sahneye gelerek kısa bir konuşma yaptı. Başkan Cem Kara Konuşmasında; Çatalca Belediyesi 11. Erguvan Festivali'nin gerçekleşmesinde en büyük pay sahibinin verdiği destek ile Çatalca Halkı olduğunun altını çizdi. Belediye Başkan Cem Kara, festival süresince kültür ve sanat etkinliklerinin bol tutulacağı bir program hazırlandığını belirterek, elinden ormanları, suyu, toprağı, imarı, köyleri alınmış Çatalcalıların, eğlenme hakkı olduğunu belirterek, festivalin tüm Çatalca insanına, bölge insanına ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın konuşmasının ardından 10. Yıl Marşı ile birlikte havai fişek gösterisi yapıldı. Binlerce kişinin hep bir ağızdan, coşku ile söylediği 10. Yıl Marşı'nın ardından beklenen an geldi. Türk Rock Müziğinin sevilen sesi Kıraç sahne aldı. Etkileyici sesi ve sahnedeki temposu ile izleyicileri adeta büyüledi. Konserin başlamasından kısa süre sonra Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından şarkıcı Kıraç'a bir " Teşekkür Plaketi" verildi.

Plaket verirken bir konuşma yapan Başkan Cem Kara; " sahneye koşarak geldim. Çünkü böylesine güzel konsere ara vermek istemedim. Çatalca insanını buradan gördüm. Çatalca insanımıza böyle bir coşku yaşattığı için sevgili Kıraç'a teşekkür ediyorum ve günün anısına teşekkür plaketini takdim ediyorum" dedi. Yaklaşık 2 saat sahne alan Kıraç, sevilen şarkılarını Ziya Altınoğlu Stadı'nı dolduran binlerce kişi ile beraberce söyledi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri