1. Yılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

C'abonBô

Marjinal Maydanoz
Kayıtlı Üye
10.02.11
Geçen sene bugün ben geldim mesajımı yayımlamıştım. Bugün ise birinci yılımı geçiriyorum. Bazılarının kalbini kırdım. Fazlasıyla hemde. Ama ne şanstırki az önce başıma gelen bir olayla kalbini kırdıklarım için ne üzgünüm nede pişmanım. Emelinede ulaştın. Yıllarca mutlu olursun umarım. Mutlu ol. Bana bidaha bulaşma yeter bana. Bu forumda olmamdan rahatsız olanlar. Daha çok rahatsız olacaksınız. Daha çok sitem mesajı oldu bu. Kusura bakmayın.
Yanımdakiler. İyiki yanımdasınız.
Buğra, Emre, Kadir. İyiki tanımışım sizi. Her ne kadar emre ban yesede.
Nice 2. 3. 4. ... senelerime inşallah.

Teşekkürler DF

---> 1. Yılım

Düşlerforum sana teşekkür eder 144 konu,6.214 mesajdan ötürü. Nice senelere diyelim o zaman :)

---> 1. Yılım

Kim O Emeline Ulaşan ? Başına Az Önce Ne Geldi ? Gibi Birsürü Soru İşareti Bırakmışsın Bu Mesajda Ama Tebrikler Alparslan :) Daha Nice Yıllara.

Ayrıca Benim İçin İyiki Tanımışım Dememişsin Bir Sitemde Ben Edeyim Sana hıhh xD

---> 1. Yılım

Daha çok itiraf konusu gibi dursada daha nice yıllara düşlerforumda :)

---> 1. Yılım

Düşlerforum sana teşekkür eder 144 konu,6.214 mesajdan ötürü. Nice senelere diyelim o zaman :)
:50:

Kim O Emeline Ulaşan ? Başına Az Önce Ne Geldi ? Gibi Birsürü Soru İşareti Bırakmışsın Bu Mesajda Ama Tebrikler Alparslan :) Daha Nice Yıllara.

Ayrıca Benim İçin İyiki Tanımışım Dememişsin Bir Sitemde Ben Edeyim Sana hıhh xD

Reiss senin yerin bambaşka biliyosun. Bunu anlamanı beklerdim :D Ben sitem ediyorum şimdi sana :D

Az önce bulunduğumuz evin önüne göktaşı düştü, ufolar indi ardından.

---> 1. Yılım

Buraya Daha Nice YıL Dönümü Konusu Açman DiLeğiyLe Aramızda Senin Gibi Aktif Birini Görmek GüzeL .:)

---> 1. Yılım

Senin Yerin Bambaşka Biliyorsun Diyip Yırtmaya Çalış Hemen. Zaten Hep Böyle Yaparlar xD Neyse Hadi Bu Seferlik Yuttuk Bakalım.

Hayırlı Olsun Tekrar. Nice Yıllara :) Uzaylı Kardeşlerimize Selamımı Söyle :pp

---> 1. Yılım

Buraya Daha Nice YıL Dönümü Konusu Açman DiLeğiyLe Aramızda Senin Gibi Aktif Birini Görmek GüzeL .:)

Eyvallah :) teşekkür ettim.
Senin Yerin Bambaşka Biliyorsun Diyip Yırtmaya Çalış Hemen. Zaten Hep Böyle Yaparlar xD Neyse Hadi Bu Seferlik Yuttuk Bakalım.

Hayırlı Olsun Tekrar. Nice Yıllara :) Uzaylı Kardeşlerimize Selamımı Söyle :pp

Estağfurullah. Bambaşka tabii Reis :D
Teşekkür ederim hep beraber inşallah. Onlarında selamı var :)

---> 1. Yılım

Kimbilir hangi kızın canını yaktın.xD
Nice senelere 4 gün daha bekleyemedin mi üye olmak için.:Ç

---> 1. Yılım

Umarim daimi olursun kardesim.Iyiki burdasin, sohbetimiz olmasada Iyiki burda dediklerimdensin. Nice senelere insaALLAH

---> 1. Yılım

Umarim daimi olursun kardesim.Iyiki burdasin, sohbetimiz olmasada Iyiki burda dediklerimdensin. Nice senelere insaALLAH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri