1 Puan Kötü DeqiL

Buğra1

Kayıtlı Üye
Fortis Türkiye Kupası B Grubu ilk hafta maçında Galatasaray deplasmanda Ankaraspor ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray teknik direktörü Michael Skibbe maçın hemen ardından yaptığı açıklamada iyi sayılabilecek bir skor aldıklarını ve 1 puanın kötü olmadığını belirtti.
Skibbe, "Maçın ilk devresinde oyunun konrtolü bizde olmasına rağmen ikinci yarının son 20 dakikasında yorgunluğun da etkisiyle kötü bir performans ortaya koyduk. Bizim için iyi sayılabilecek bir skor. Deplasmanda ve lig üçüncüsü bir takıma karşı 1 puan almak başarılı bir sonuçtur." dedi.

burdayım burda :D

Galatasaraylılık saolsun
kotu futbol kotu sonuc
skıbbe zaten hangı mactan sonra oyundan memnun degılım dıyokı
valla ben hıcgormedım oyle dedıgını
hep "genel itibariyle oyundan memnunum dıyor"
yok abi bu ısler bunla gıtmez
al luceyi kral gıbı teknık dırektor
ama luce de fenere gıdcek herhalde

burdayım burda :D

Galatasaraylılık saolsun
kotu futbol kotu sonuc
skıbbe zaten hangı mactan sonra oyundan memnun degılım dıyokı
valla ben hıcgormedım oyle dedıgını
hep "genel itibariyle oyundan memnunum dıyor"
yok abi bu ısler bunla gıtmez
al luceyi kral gıbı teknık dırektor
ama luce de fenere gıdcek herhalde
HOcanız hemen kötülemeyin biizm maçtan sonra tavana çıkarmıstınız gercekler acıdır ama skibbe galatasaryada basarılı o-l-a-m-a-z:D

SkibbeyLe oLmuyor ..

okadar Dalga gectıgımız Fb ile puan Farkımız 2 ye ındı ..

yaaa sıkmayın kendinizi maç oynamadıkki biz hafife alıyoruz rakipleri ee doğal olarak gs den başka iyi bir takım olmayınca bu ligde :D
o yüzden üzülmüyorum ben :D kupadan çok ne var bizde az da garibanlar alsında sevinsin işte :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri