1 Milyon Yahudi Mescid-i Aksa`yı basacak.

©ﻕΞתς яΞiš

Kayıtlı Üye
El-Quds televizyonu, yarın bir milyon Yahudinin Mescid-i Aksâ`yı basmak ve Müslümanların elinden almak için toplanacağını duyurdu.

Bir milyon Yahudi Mescid-i Aksa’yı baskına hazırlanıyor. El-Quds televizyonu, yarın bir milyon Yahudinin Mescid-i Aksâ`yı basmak ve Müslümanların elinden almak için toplanacağını duyurdu.

Mescid-i Aksâ`da yaşananların ardından Ummu`l-Fahm`da Filistinliler ile Siyonist işgal güçleri arasında çatışmalar yaşanıyor.

Mescid-i Aksâ`nın çevresinde yaşanan çatışmalarda yaralanan Filistinlilerin sayısı 15’e yükseldi. Çatışmalarad Filistinli lider Raid Salah da yaralandı.

Kaynak: Timeturk ve Filistinhaber

Bu haber bana sms yoluyla geldi az önce. Ve baya bi afalladım. İnternette bakındım doğruluk payı var mı diye sadece 2 yer yazmış bu haberi. Sizce bunun olma imkanı var mı ? Olursa neler olur ? Benim şahsi fikrim , o kudretli yere fil ordularıyla gelmişler de boş dönmüşler bunlar mı alacak ; ki öyle birşey olursa kayıtsız kalmamalıyız !

---> 1 Milyon Yahudi Mescid-i Aksa`yı basacak.

Böyle Bir Durum Gerçek Olamaz Heralde , Yoksa Gereken Yapılır 1 Mılyon Yahudıye Degıl Tum Yahudıelere Yazık Olur Sonra :)

Ayrıca Bizde Oturup İzliyemeyiz Bu Olayı ..

Neden olamaz? Neden yapamazlar ?
Hangi ülke uluslararası tepki gösterdi ?
Biz yapsak böyle bişeyi insan haklarından girer , hak ve özgürlükten çıkarlardı diğer şrefsiz ülkeler...
Umarım olmaz , inşallah olmaz !!

Olmasını istemem elbet..

Lakin öyle birşey olursa da,kimsenin gıkı çıkmayacaktır..Göreceksiniz.

Selahaddin Eyyubi, 2. Abdulhamit öldüyse torunları yaşıyor.
Meydan boş değil.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri