1 itiraf daha :)

rapor

Kayıtlı Üye
artık burayı bi aile gibi görüyorum ve hayatımda olan şeyleride paylaşmak isterim...

uzun yıllardan sonra sonunda biriyle çıkmaya başladım çok mutluyum sanırım aşık oldum..yani çok seviyorum oda beni seviyor..inşallah hepo böle devam eder,

benden size tavsiye.. hiç bi zaman sevgilinizi kıracak şey yapmayın..yapmayinki arada dargınlık ayrılık olmasın..ben artık böyle yapacam hiç üzmiyeceğim onu :D

saygılar sevgiler

mutluluklar dilerim kardeşimm saolasın bizim le bunları paylaştığın için !! inşallah hep birbirinize bağlı kalırsınız !!

bende itiraf etcem ben ''erdinci çookkk seviyorummm'' ona aşığım herkese tavsiye edrm aşk gsl bi duygu!!

artık burayı bi aile gibi görüyorum ve hayatımda olan şeyleride paylaşmak isterim...

uzun yıllardan sonra sonunda biriyle çıkmaya başladım çok mutluyum sanırım aşık oldum..yani çok seviyorum oda beni seviyor..inşallah hepo böle devam eder,

benden size tavsiye.. hiç bi zaman sevgilinizi kıracak şey yapmayın..yapmayinki arada dargınlık ayrılık olmasın..ben artık böyle yapacam hiç üzmiyeceğim onu :D

saygılar sevgiler

bunları paylaşman güsel umarım hep sevimli kalır ilişkiniz:) aşk yaşamayı bilince güsel şey..

Allah Ayırmasın Sevginize Sahip Cıkın Paylastıgın İcin Tskler...Darısı Basıma Darısı Basıma Darısı Basıma 3 defa diyem olsun hehehe :)

wayy üç defa diyince oluyomuymuş uykum yok zaten bi sayıyım ben şu istediklerimi üçer defa:):):)

saol kardeşim çok istiyoruz birlkte aynı üniversiteye gitmeyi inş giderizzz:):) (bu arda benm aşkm erdinç kara:)))

insallah hiçç ayrılmazsınız sewginizin hep taze kalbinizin hep saglam olması dilegiyle arkadaslarım herkese ask hayatında basarılar diliyorum...

yaşayn arkadaşlar doya doya yaşaynn aşkınızı.elinizden bi kere kaçınca geri gelmiyo.ama nolur araya 3.şahısları sokmayınnn.bu kişi 9yıllık dostunuz kardeşinzde olsaaa....hepinize mutluluklarrrr

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri