1 itiraf daha.. xD

ßu itiraf için Kendimden utanıorum xD

ßi aksam pc nin ßasına oturdum yarım saat kadar ßekledim bekledim msnimden hiç bi arkadas yazmadı bana okadar kızdım ki hiç kimse yazmıor die msni kapatıyım kimse beni umursamıor dedim baktım ki meqer msnimi acmamısım xD ayhh kendimi saLaq qibi hissettim o an xD xD

---> 1 itiraf daha.. xD

Hiçkimse yazmıyor diyemi kızdın :pp

iLginç ama doğal bi itiraf olmuş..

teşekkür ettik :)

---> 1 itiraf daha.. xD

Tanıyorum Ayıpsın xD

Ama Bi Kere Yazmıştım Açıksındır Diye Cevap Gelmeyince Rencide Olmuştum hahaha

Neyseeemm Sohbet Olmasın xD

---> 1 itiraf daha.. xD

αИGє-Ŀ мєЯĿ Ч;2275741' Alıntı:

ßu itiraf için Kendimden utanıorum xD

ßi aksam pc nin ßasına oturdum yarım saat kadar ßekledim bekledim msnimden hiç bi arkadas yazmadı bana okadar kızdım ki hiç kimse yazmıor die msni kapatıyım kimse beni umursamıor dedim baktım ki meqer msnimi acmamısım xD ayhh kendimi saLaq qibi hissettim o an xD xD

Buna benzer yaşanmış bir olay vardı. Hatta arkadaşın birisi onu konu yapmıştı. Onda da birisi herkese çağrı atıyor, geri dönmelerini bekliyor. Ama geri dönen olmayınca intihar ediyor.. Meğer telefonunu gizli numaraya ayarlamış hihihi

---> 1 itiraf daha.. xD

Buna benzer yaşanmış bir olay vardı. Hatta arkadaşın birisi onu konu yapmıştı. Onda da birisi herkese çağrı atıyor, geri dönmelerini bekliyor. Ama geri dönen olmayınca intihar ediyor.. Meğer telefonunu gizli numaraya ayarlamış hihihi

evet o oLay corumda olmustu duymustum xD iyki bende kendime msnden bana yazmıoLar die birsey yapmadım hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri