1 günde 52 MİT'çiye infaz

Gökbörü

Kayıtlı Üye
Terör örgütleriyle ortaklık yürüten FET֒cülerin verdiği liste sonucu PKK’lı hainlerin, MİT’in 52 ajanını bir günde infaz ettiği ortaya çıktı.

FETÖ ile PKK'nın ortaklığını ortaya çıkaran bir gelişme ise MİT'in terör örgütü PKK'nın eylemlerini takip etmek ve önlemek için görevlendirdiği kişilerle ilgili yaşandı.

HAKAN FİDAN'IN İFADEYE ÇAĞRILDIĞI GÜN...

Türkiye gazetesinden Nuri Eibol'un üst düzey güvenlik yetkililerinden edindiği bilgiye göre, PKK içinde görevlendirilen bu kritik personelin isimleri FETÖ tarafından PKK'ya sızdırıldı. MİT Müsteşarı Hakan Fidan FETÖ'cü savcılar tarafından ifadeye çağrıldığı gün olan 7 Şubat 2012'de ilginç bir gelişme daha yaşandı. FETÖ'cülerin PKK'ya sızdırdığı bu listede yer alan isimlerden 52 MİT mensubu terör örgütü tarafından infaz edildi.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst