1.500.000 dolar

Thundeers

Anadolu'dan Bir Ses
Kayıtlı Üye
Yönetim, maç öncesi 1 milyon dolar olarak açıkladığı prime yüzde 50 zam yaptı. Bu haber, Fenerbahçe soyunma odasında büyük sevinç yarattı. Rakam değişti, ama karar değişmedi; bu para altyapıya ve kulüp çalışanlarına dağıtılacak.

fft1mm1367897.jpg

Sezonun ilk yarısını sıkıntılar içinde geçiren ve Süper Lig’de devreyi lider Trabzonspor’un tam 9 puan gerisinde bitiren Fenerbahçe, ikinci yarıya öyle bir giriş yaptı ki, puanları birer birer eritti. 3’ü deplasman (Antalya, Manisa ve Beşiktaş), ikisi iç sahada (Trabzonspor ve Kayserispor) olmak üzere oynadığı 5 maçı da kazanan Kanarya, bir anda şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri haline geldi. Galibiyet serisini İnönü Stadı’nda Beşiktaş’a karşı elde edilen 4-2’lik zaferle taçlandıran Sarı-Lacivertliler, hatırı sayılır bir primin de sahibi oldu. Derbi öncesi futbolcuların moral motivasyonuna katkıda bulunmak isteyen Başkan Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşları, toplam 1 milyon Dolar’lık bir prim vereceklerini açıklamıştı. Yönetimin yaptığı bu duyurudan sonra takım arkadaşlarıyla bir toplantı yapan Kaptan Alex, eşine rastlanmayacak bir öneride bulunmuştu. Brezilyalı yıldız, takım olarak aldıkları kararı şu sözlerle açıklamıştı:?“Beşiktaş maçını kazandığımızda alacağımız 1 milyon Dolar prim, kulüp personeli ve altyapıda oynayan genç futbolcular arasında paylaştırılacak..”

Böyle jest görülmedi
Fenerbahçe, müthiş bir 90 daika sonrası derbiden zaferle ayrılınca, yönetim bir jest yapıp, primi 1.5 milyon Dolar’a yükseltti. Aslında bu jest, kulüp çalışanları ve altyapının genç oyuncularınaydı. Yönetim sözünü tuttu ve gecikmeden, derbi zaferi primleri ödenmeye başlandı. Ödemeler futbolculara değil, onların isteğiyle kulüp personeli ve altyapı oyuncularına gerçekleştirildi. Sarı-Lacivertli futbolculara da bu güzel jestin mutluluğu kaldı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri