09.11.2008 Pazar

Buğra1

Kayıtlı Üye
Buqün sabah 11 qibi kalktım kahwaltı fln filan 12 oldu.Derbi maçı wardı heyecanda wardı tabiki Formamı qiydim dışarı çıktm kntr aLdım qeLdim :)

Forumda takLdım biraz herkes maçı konuşuyodu bi an önce başLamasını istiyodum...

5 kişi arkinin ewde izlicektik maçı saat 6 qibi ordaydık ben we kankim Fuat Fnerliydik dier 3 arki cimbomLuydu kendiLerinden çok eminLerdi qırqır şamata yencez dioLardı :)

Maç başLadı dk 2 qoL yedik yıkLdım o an ewi yıktı haywanLar :)

Dk 6 1-1 Oldu sıra KankimLe bndeydi DeLi qibi çıLdırdık :D

We dk 28 qoL OLunca ben baLkondaydım telle konuşuodum İçierden qoL sesi qeLdi bu ses kankime aittti:D

GoooL Diye koştum içeri bnde diqer 3 arki Koltukta yıqıLmıştı :D

we sonra 3.qoL 4.qOL

Müthişti sonra sokakta baqıra baqıra ewe
qeLdik Sesim ksıLmıştı akşam şimdi qeçti :D

Muhteşem bi qündü benim için..

sqLn dinlediqiniz için :)

Son düzenleme:
bende kızılayın ortasında galatasaray formasıyla gezmiştim o gün ve arkdşıma gs forması alıcktk :d hiçbi yerde bulamadıkk footballshoplarda bile yoktu :D
fener forması satmıyodu:D iyi bari alıcısıda varms :D

ben yeneceğimizi umuyodum ve sevinemem böyle birgünde diyodum çünkü 10 kasımın arifesi hüzün doludur
sizin kazanmanız iyi olmuş sevinmeyi becerebilmişsiniz
tsklr

Maç 9 kasımda oynandı 10 kasım deqiL Kendindemsin sen :)

Yapma be oje sewinmezdim fln ayakLrı zeki kızsındr sen daha ii bi mazaret bulsaydın keşkem :)

Bu qaLibiyet FenerbahçeLi oLan atamıza armaqan OLsn

Atatürk'ün Tarihi Yazısı:

**"Fenerbahçe Kulübü'nün her tarafa mazhar-ı takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmiş ve bu Kulübü ziyaret ve erbab-ı himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifenin ifası ancak bugün müyesser olabilmiştir. Takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mübahiyim."

05.05.1334 (03.05.1918)
Ordu Kumandanı Mustafa Kemal Atatürk

Mustafa Kemal'in 03.05.1918 tarihinde F.Bahçe Kulübü'nü ziyaretini ve ziyaretçi defterine yazdığı yazıyı Internet sitelerinde falan yayınlıyorlar ama yazının altında imza olarak; "ORDU KUMANDANI - Mustafa Kemal Atatürk" yazıyor.

Halbuki Atatürk, 1918 tarihinde Mustafa Kemal'di... Yani Mustafa Kemal'e Atatürk soyadı 21 Haziran 1934'te kabul edilen Soyadı Kanunu gereğince, TBMM tarafından, 24 Kasım 1934'de verildi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri