06.11.2007 =)

Bisquitte*

Bayan Üye
yıne aynı şeyler 6 da kaltkm gyndm işte saç baş... okula gttm işte sıra falan derslere grdm ders gördk ece arkmdan glmş tnefüstn bnle illa knşmak ıstedı bnde ne war dıe cvp werdm knşablrmyz ddi bnde tmm dedm işte ndn bna soğksn didi yhoo deilim ddm snra aslı*m qeLdi sarıldı bnaa ece ağlıa ağlıa gıttı blkı jnm acıordur onu öle görmek ama elmde deıldı..
derslerde mektup falan yzdı mls noldu dıe knşmak ıstemıorm ddm ve kpptm dersler sıkıordu bnı işte =( jnm sıkkndı ztn ecede arkmdaydı son ders olmşştu sınawa grdk 40 soruluk sınaw kazık kazık sorular aldık sınawı ohaa ddm :) işte kopya çekecek kmsee yokktu :D herkess bndn beklıordu hazal*mm arkammda ıstıordu werıordm bndee :D hoca yanımzda bzz kopya çekıroz :D işte zıl çaldı ewe gldm pc ye gçtm takLdm saat 15.00 dee maça gtttm bzm snf we başkalarnın gttm ızledm maçn durumu 4:11 :D yenılmşştk :D:D:D:D :13: neyse ewe gldm işte tLdm ece ileee kwgaaa ettm :S fazla abarttm ama nsee...
çok dertlıydm sıkkındı jnm :) ama herkesı sılmeye hazırdım..
moreLn feci bozktu blıordum fazla abartıordum elmde deıldı karşma emre dıe bır çkti eskkii arkm kwgalyz onlada dövckti bni bnde vur vur ddm vurmadi =)) bu aralar günlerm sıkıntılı geçıor =( :(
belkıde çok kötüüym kaplszzmm ama böle olmak zorndaydmm... :( bazıları hak werıor bzıları kızıor offfffff offffffffffff =S
derdmm çokk annjm :)
işte bu saate geldık erken yzmk ıstedm çnkü az snra çkcm ve pylşmk ıstedm o yzdn ;)
offffff offffffff
öle işte buda bnm bır günümdüü....

ya nasıl karşılarsın bilmiormda günlüğüne bi şey yazılmasını
ben bugun HİÇBİR ŞEY yapmadım canım sıkılıo ona.

walla
herkesı sılmeye hazırım herkesı ne demısler bır ucuruumun kenarında olsan bıle sırf hayata ********LİK olsunn dıe gulumse

saol paylastıgın için

sıLınmesı gerekenLerı sıLdm rahat oL sen ;)
satıLdım vs.vs ;) ama sıLDım kendımı kuçuk duruma düşürmek yha da havalı göstermek ıstemıorum :( eed eceyı hala çok sefıorm ama bölee olmak zrrnndaymm

M€L!S;209673' Alıntı:
sıLınmesı gerekenLerı sıLdm rahat oL sen ;)
satıLdım vs.vs ;) ama sıLDım kendımı kuçuk duruma düşürmek yha da havalı göstermek ıstemıorum :( eed eceyı hala çok sefıorm ama bölee olmak zrrnndaymm

:hihi: :hihi: ıyı yaptın :D benımde msn lıstemdekı bı kısı eksıldı nıe acep:D:hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri