04.11.2007 =)

Bisquitte*

Bayan Üye
sabah 6 da uyandım baktım herks uyuor okulda yhok yat ddm bır baktm 11 de kalktm annem ışe hazırlanıor kardşm ıse anne acım dıe annemın pşnde dolanıor :) selınaya kavaltı hazırladm snra bılgısarayı açtm annem didi kzm snın bu haLın hıç ıyı deıl dıdı bende anne ne dmk ıstıorsun ddm kızım gözlerne baktnmı ddı baktm anne ne war dedm sn anca kendını kandırrırsın dedı snın gçetn yollardan bz dönelii yıllar oldu didi :( anne knşmak ıstemıorm o konu hkknda ddim oda tmm ddi ve işe gıttı işte bılgısarayda arklerle knştm tkLdm az ablam kalktı o geçti bn içeriye gçtm makarna fln dedm snra tv izLedm :) baktm ablam kalkmıorrr skLdm ddm annemde 17de geldi onla uğrştm gıt kzm bşmdan didii gttm :D baktm saat 20:00 olmuş ablama ddm ablaa bak hepsi 1 başlıcak kalk ddm oda temem ddi :D kalkti bn gçtm işte baktm ece arıor knşmak ıstemıorrdm tkrar tkrar ayrnca açtm..
mls npıorsn ddi
imm dedm sn ne ypıorsn imm bnde ddi..
ii tmm by ddm noluor mls sna ddi utanmadan soruorrmsn ddm ?
sustu bnde kpptm :D
msnde
ву_
ησтασηє çhok geyık yaparz onunlaa tklldm jnm jnm o bnm az uçuk ama birtannedirr :D ıçmde sıkkntı wardır dostmmu sıldm ama sahte bır dostumu :( iştee baktm saatler ılerlıorr sewdm kşi msndeee ama bşkasnı sefıor buda bna acı weıorr of of of :( çok jnm yanıorrr dıee kaç keree mılletee tkkrarrlıorrdm :) bkktmm saatttt 22 olmşş ablm bn oturam ddi bnde ok ytcm ddm nede olsa yrn 6 da klkcm okuLa gtcm yttm hep akLmda onLar war mıllet takmaa dıorrLarda koLaymı ? :( bnı sadece @sL! anLıorr oda bıdenemm aLıassmmda..
baktm az mılletı rhtsz edem ddm ettmde :D öle işte bır bkmşmm uyuumşmm...

heh bi entrasan gün daha bende sanırdım bi tek benim günlerim sıkıntılı geçer :D Tskler. paylaştıhın için

tşekkürLer paylaşımın içinn...

Melis herkez hakettiğini yaşarr...

hakeettiğini yaşamayanLar bi hiç uğrunadırr...beLki bi heves ...Ama bölede yaptıkca sen daha çok üzülceksin bunuda kafana sok...!

Melis herkez hakettiğini yaşarr...

hakeettiğini yaşamayanLar bi hiç uğrunadırr...beLki bi heves ...Ama bölede yaptıkca sen daha çok üzülceksin bunuda kafana sok...!

su ana kadar az we nadir olarak katılırım ama
yuzde trılyonlrca katılıyorum:D

bırak sevdıgını gıtsın donerse senındır donmezse zaten sevmemıstır:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri