03,kasım,2007 hettar78(spy)dan bırgun daha

SanK0

Kayıtlı Üye
bugun cumartesıydı cumadan gecenın 01.00 kadar fılm ızlemıs sonra 1 _1.30 dk gıbı foruma takılmıstım gecenın bı waktı 03,00 olmustu ama benım hala uykum yoktu nedednı bılmıyor dum ama yoktu ıste aklımda ask kalbımdee sızı
elımın altında sanal dunya kulagımda çalan ıncee damar (slow)sarkı gözlerının bır köşesinde sevdıgımın msnden araklanmıs fotografı wardı
evde kımse olmadıgı ıcın gecenın bır saatınde bıle komsuları rahatsız etmıyecek sekılde muzık dınlıyor bır yandanda belki moralım yerıne gelmesı ıcın fıkra okuyup gulmek ıstıyordum herkesı kopacagı fıkralarda bıle en küçük bırr tebessum etmeden soluk bır yuz ıfadesı ıle monıtore bakıyor bır sonrakı fıkrarya gecıyordum bılmıyorum saat kactı belkı 04,,,, belkide 05,..
bişilerdı uyumussum klavye basında sabah ust komsumuzun kızı cansu zılı calana kadar uyanmadım cansu 10 sınıfda okuyor we aynı dershaneye fakat farklı subelere gıdıyoruz (korfez ksk subesıne ben o baska subesıne)
annesı bana guvendıgı ıcın hafta sonuu beraber gıderdık dershaneye nese cansu geldı zıle bastı bnde uyandım saat 7,30du hayır neydı benım cılem 1yada en fazla 2 saat uyumustum nese kalktım kapıyı actım 5 dk beklemesını soyledım 5 dkda gıyındım falan cıktık dershaneye gıttık
canım acayıp sıkkında zaten dershane sınavındada 1 sınıf dusmustum ıc dersegırmek ıstemedım gec gırdım bı ders ksk ye gıttım oturdum sahıle cımlerın ustune denız karsımda mıs gıbı hava bıraz kafamı dınledım acılmıstım bılmıyorum neden ama 2 gundur acayıp canım sıkıındı
nese derse gırdım
saat 1 de cıktık arkdasımla bıze geldı pazartesı kımya sınavımız wardı ondan dedrs calıstık az nese ark. gıttı bendee yemek falan yyedım
oturdum pc basına ama canım hala sıkkındı tam bana gore bır sarkıdabulmustum en az 100 defa dıonlemıstım ama gene gene dınlıyordum yataga uzandım ggozlerımı kpattım hafıfı muzık ekranda onuun resmı gozlerım gozlerıme karısmıstı
uykum yoktu gelmıyorduda asagıya ındım abımlere gıttım onun pcyi aldım geldım
evde kımsede yoktu
oturma odasında 55 ekran bı tv wardı dıjıturkun kabloda uzundu nese aldım
odaya tvyı macı actım hem macı ızlıyor hemded 2 pc de onunn gozlerıne bakıyordım BJK gol at t ı ama nedense sevınemıyordum

nese sonra dedım gunluk yazam bare ıcımı dokem ben bunları yazarken sıze
kesınlıkle bırını cok sevmemınızı onerım offfffffffffff

Sevdiginin Fotusunu Niye Arakliyor. iStesene yoLLamicakmi :D Duvar Kagidi Yap Onun Resmine Bakarak Uyu.. Böyle Anim Benimde chOk.. :)

haha :D yau kardeşim amma taktın su kızaa off bırak geç artıkk elinden bişi gelmezki :( sana başkasını bulşuruzz :D olurmuu

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri