02 Mart " İyi ki Doğdun Kubilay " Aşk-ı Maİ'im

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
Daha Fazla Dayanamadım Konuyu açmak İçin :) Bir Günden de Bir Şey Olmaz Herhalde :cy(19):

fy45.gif
useless20graphics20anim.gif
fy45.gif

Bir ömrün en ıssız yerindeydim, sonra birden sen geldin. Geldin ve bildiğim her şeyi değiştirdin. İçinde umut olan bir yolculuğun başlangıcıydın benim için ve seninle sanki yeniden dünyaya geldim.

Bazen, hani o gözlerine dalıp gittiğim düş saatlerinde, seninle geçirilen günlere dua ediyorum ve teşekkür ediyorum Allah'a, senin sevgini hediye ettiği için bana.

Varlığın, içimde birikip sertleşen bütün korkuları tek tek çözüyor. Siyah olan ne varsa yeryüzünde, seninle beyaza dönüyor.

Her şey büyük bir kaosken hayatımda, sen gelince duruluyor yaşamın kargaşası. Sanki senden daha fazla değil dünya ve o kadarı bana yetiyor.

Ömrümün en güzel anlarına şahitlik eden yol arkadaşım, elbette hesapsız bir düş peşindeyim seninle ve hiçbir beklentisi olmadan sevdalanıyor sana aklım.

Yüreğimin bitmeyen cümleleri var, oysa ben hep başka zalimlerin ellerinde tükendim sanırdım. Seninle anımsamaya çalıştığım bir şarkı gibi, dilimin ucunda geçmişin kötü günleri….

Yağmurlu gecelerde camıma vuran damlalar, yaz güneşi ve hatta baharda bir anda odamdan içeri dolan çiçek kokusu sensin. Sensin ömrümün sebebi ve hiç bitmeyen bir şiir gibi sevileceksin.Gün ışığıyla yıkadığın kalbimin, artık sahibi de sensin, nedeni de…

Şimdi uzun yıllar bu şehirde hiç sana rastlamadan geçirdiğim o ıssız günleri düşündükçe; seni bir defa daha seviyorum. Varlığın iyi geliyor özüme, bir yerlerde beni seviyor olduğunu bildiğimde sakinleşiyorum.

Seni aklımda saklıyor, içimde hissediyorum. Doğum günün kutlu olsun sevdiğim! Hiç bıkmadan ve tüketmeden sevdamı, her yeni yaşında yanında olmayı istiyorum. Bu ömrü birlikte bitirelim diye dua ediyorum çünkü seni çok seviyorum.

Pastan ;

a%C5%9Fk-pastas%C4%B1.jpg

Doğum Günü Hediyen ;

54896661_tn50_0.jpg

Doğum Günü Şarkın ;

Seni güneşten daha fazla ısıtabilirim , olur olmaz dertlerinden sıyırabilirim , denizlerden dağlardan uçurabilirim ,nedenim çok çünkü seni çok çok seviyorum ..

Bir ömrü bir yastıkta paylaşabilirim , iyi ve kötü günde yanında durabilirim ,bu hayatın sonunu senle bitirebilirim ,nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum ..

Yolun neyse hesapsızca yürüyebilirim ,senin için bitmez nöbetler tutabilirim ,korktuğun her ne varsa ondan koruyabilirim ,nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum ..

Seni Seviyorum Melekler Şahit Dursun Sevgilim Aşkımız Kutlu Olsun

İyi ki Doğdun Kubilay .. Nice Mutlu , Sağlıklı , Huzurlu , Hayırlı Uzuun Bir Ömür Nasip Etsin Allah'ım Sana .. Gereksiz Hüzünler Yaşamadan Birlikte Yaşlanmak Dileklerimle Canım

[MENTION=151672]bluee[/MENTION]

---> 02 Mart " İyi ki Doğdun Kubilay " Aşk-ı Maİ'im

dogum gunun kutlu olsun kardesim.
hayirli seneler.

Enişteeeeeeeeee doğum günün kutlu olsun xD

ethem_can_pasta_2.jpg

:Rulezzz_04:​

Benn yarın kutluycamm agaaa dermısımmmm :D

Dogumm günüünn Kutluu olsunn dostummm Niceeee mutluuu huzurluuu senelereeee :D

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] allah iyiliğini versin bende şaşırdım ya diyorum kendi kendime benim doğum günüm bugünmüydü alla alla ben niye hatırlamıyorum daha sonra bugünü 2 mart olduğunu sandım taa ki yazının başını okuyacağına bak gece gece ikileme düşürdün beni.

Gelelim doğum günümü kutlamana çok duygulandım hayatım belliki içinden geldiği gibi yazmışsın ve süper olmuş seni çok ama çok seviyorum seninde dediğin gibi inşallah bundan sonra ömrümüzün sonuna kadar bütün yaş günlerimizi beraber kutlarız beraber geçiririz.Hediyeye hiç gerek yoktu senin varlığın bir hediye zaten nerdeydin bu zamana kadar sen ? Ama şimdi iyiki varsın.

Seni Çoookk Seviyorum. İyi ki hayatımın bir parçasısın.

dogum gunun kutlu olsun kardesim.
hayirli seneler.

sağolasın ablacım teşekkür ederim :)

Enişteeeeeeeeee doğum günün kutlu olsun xD

ethem_can_pasta_2.jpg

:Rulezzz_04:​

gece gece iyi coşturdun he çayelinden öteye gidelum yari yari hadi uşaklar oturmaya mı geldukkk yihuuuu xD

teşekkür ederim kardeşim :hi:

Benn yarın kutluycamm agaaa dermısımmmm :D

Dogumm günüünn Kutluu olsunn dostummm Niceeee mutluuu huzurluuu senelereeee :D

sen 29 şubatta da kutlasan razıyım ben ona :D

Eyvallah dostum hep birlikte inşallah :D

Doğum Günün Kutlu Olsun..Nice senelere Kubilay..

Mutlu Yıllara renktaş : )
cimbom%2Bpastas%25C4%25B1.jpg

wouwww süperr teşekkür ederim renkdaş beni çok mutlu ettin hediyenle illla doğum günümü beklemene gerek yok istediğin zaman da gönderebilirsin burdan xD

Doğum günün kutlu olsun nice nice yaşlara dostum :)

eyvallah kardeşim seni buralarda tekrardan görmek güzel. :)

Doğum Günün Kutlu Olsun..Nice senelere Kubilay..

teşekkür ederim mehtap sağolasın :hi:

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] Rica ederim..:R

iyiki doğdun sevdiklerinle mutlu yaşlara :D

Sımdılık nıce yılara yazıcam enısım pcye gecınce hazırlık yaparm

doğum günün kutlu olsun kubilay, nice mutlu yıllara...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri