bu sayfayı bir kaç haftadır takip ediyorum ve hepsininde gerçek olduğuna inanıyorum.Bu tür olaylar benim yengemin başına geldi.Yengem dayımla evlenmeden önce hiç bir sorunu yokmuş fakat ne olduysa düğün günü olduğunu düşünüyorlar.Yengem günde 2,3 kez bayılır ve bayıldığında nefes alamaz sonra bir an çığlık atarak uyanır tabi ayılması uzun sürüyor.Anneannem,büyükbabam ve dayım dualarla ayıltıyolar.Ayıldığında ne gördüğünü sorduğumuzda bir yılanın kedinin yanına geldiğini ve onu götürmek istediğini söylüyor.yengem abdestli,namazlı dili Kuranlı bir kadındır.Dayımda öyle.yengemler anneannemlerle kalıyorlar.2 erkek çocukları var.Bir çok hocaya gittiler ve muska yazdılar.Yazılan muskalar ya durduk yere yanıyor yada bir anda kayboluyor.En son hocaya gittiklerinde hoca bir muska yazdı ve bir çocuk daha doğurursa onlardan yani 3 harflilerden olacağını söyledi.Diğer gün ise muska göz önünde yandı.Yengem çok iyi bir kadın ama dayımlar yengeme dayımla evlendiği için musallat olduğunu düşünüyorlar.Admin inşallah paylaşırsın.Paylaşırsan çok minettar kalırım.Allah'a emanet olun.