2013 Oje Renk Modası

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
ojerenkleri2013.jpg



Sevgili bayanlar bu sene ünlülerin ve ünlü modacıların defilelerinde oje renklerine dikkat ederseniz koyu renkli ve mat oje renklerinin modaya hakim olduğunu göreceksiniz.2013 oje moda renkleri neler olacak...2013 oje renkleri modaısnda alıştığınız renklere bu sene yer olmayacak.Ayrıca bu yıl tırnak süslemeleri çok moda ünlü ünsüz her bayanda görüyor olmamız bunun en güzel kanıtı. Yok ben sadelikten hoşlanıyorum diyorsanız birbirinden güzel renkler de bu kış tırnaklarınızı süsleyecek.

Golden Rose tarafından Türkiye’de ilk defa üretilen geniş fırçalı oje serisi Golden Rose Rich Color Oje’nin sıra dışı renkleri ile 2013 oje trendini yakalayacaksınız. Tek katta kapatıcılık özelliği ve geniş fırçası ile göz alıcı ve olağanüstü bir görünüm sağlayan Golden Rose Rich Color Oje Serisi, farklı renk seçenekleriyle de tırnaklarda 2013 Kış trendlerinde hâkimiyetini sürdürüyor.

Ojenin kurumasını beklemeye artık son Geniş fırçalı ojelerin sürme süresini kısaltmasının yanı sıra, 2013 yılında artık ojelerin kurumasını da beklemek demode. Golden Rose Quick Dry Top Coat ojenizin üzerine uyguladığınızda, tırnaklarınızda yarattığı parlaklığı ve 60 saniye gibi kısa bir sürede kuruduğunu fark edeceksiniz.
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst